Metalen-woonaccessoires

Metalen-woonaccessoires

Zeepbakje

(237)Een leuk decoratief metalen zeepbakje op pootjes.Het zeepbakje is extra gedecoreerd met drie metalen vlinders.

naar de website

Vlinders

Een prachtige perfect afgewerkte en zeker ook stijlvolle wanddecoratie in de vorm van een aantal vlinders.Door de mooie kleuren heeft deze decoratie een extra luxe uitstraling.

naar de website

Kandelaar 4 kaarsen

(237)Een grote nostalgische kandelaar geschikt voor vier ronde kaarsen.De kandelaar is hoofdzakelijk koperkleurig.

naar de website

Draaier

Dit is een metalen beeldje uit de serie beroepenbeeldjes.Er zijn tientallen van deze leuke beeldjes die ook voor een groot gedeelte met de hand zijn gemaakt.Dit beeldje betreft iemand achter het draaimachine.

naar de website

Wanddecoratie Hart

(237)Een leuke metalen muurdecoratie in de vorm van een hartje.De decoratie is versierd met roosjes en takjes.

naar de website

Rek met Manden

(237)Een metalen rek met drie manden.Meestal wordt dit rek buiten in de tuin gebruikt.

naar de website

Vlinders in Frame

Hier ziet U een mooie en sfeervolle 3D metalen wanddecoratie. Het betreft een rechthoekig frame waarin een aantal vlinders in zijn bevestigd.De wanddecoratie is voor het grootste gedeelte met de hand vervaardigd.

naar de website

Chirurg

Dit is een leuk metalen beeldjes in de vorm van een chirurg.Het beeldje is met de hand gemaakt uit stukjes metaal, bouten en moeren.Deze beeldjes worden dan ook wel eens moerenbeeldjes genoemd.

naar de website

Boekensteun Fiets

(237)Een leuke en erg grappige set boekensteunen met een fiets als decoratie.de boekensteunen zijn van ijzer en hebben een roestbruine kleur.

naar de website

Snoep voorraadbus

(237)Een ronde blikken voorraad bus met een gezellige uitstraling.Deze snoep voorraad-bus is in verschillende kleuren online te bestellen bij sfeerleven.

naar de website

Kippen Muurdecoratie

Wat een leuk en grappige ijzeren muurdecoratie is dit toch.Het zijn vier kippen of een haan naast elkaar.Deze ijzeren decoratie is bijna een meter breed.

naar de website

Handdoekhouder

(237)Dit is een handdoek-houder gemaakt van gietijzer.De houder heeft een roestbruine kleur en daardoor een een landelijk karakter.

naar de website

Keukenrolhouder

(237)Een erg leuke en grappige keukenrol-houder gemaakt van gietijzer.Het is een houder in een model van een uitgerekte kat.

naar de website

Schaal op Voet

(237)Een prachtige decoratieve metalen schaal op een voet.De schaal is voorzien van een aantal sierlijke elementen. U kan deze schaal gebruiken als decoratief object of gewoon als fruitschaal.

naar de website

Klaprozen achter hek

Deze wanddecoratie stelt een aantal klaprozen voor achter een hek.Het is een leuke gezellige decoratie gemaakt van metaal.Een voorstelling met klaprozen komt met vaak tegen als schilderij.Wilt U eens iets anders dan een schilderij dan is dit een mooi alternatief.

naar de website

Deurbel Eland

(237)Dit is een ouderwetse ijzeren deurbel met een decoratieobject in de vorm van een eland.

naar de website

Metalen Kan

(237)Een erg leuke en sfeervolle kan met een mooie beschildering aan de buitenkant.Het is een decoratieve kan met een landelijke uitstraling.

naar de website

Handdoekhouder

(237)Een zwarte metalen grote ring bedoeld om handdoeken op te hangen.Het is een stevige houder met een sierlijke muurplaat.

naar de website

Abstract Parasols

Dit 3D metalen wandobject bestaat uit een aantal metalen cirkels welke de vorm hebben van een parasol of paraplu.Is dit niet de wanddecoratie die U zoekt kijk dan eens in de webwinkel van Dekogifts waar U tientallen mooie metalen wanddecoraties kunt bekijken en bestellen.Verder zijn er nog volop andere sfeervolle woonaccessoires te vinden in de website.

naar de website

Metalen Haak

(237)Een metalen haak vastgemaakt op een sierlijk ornament met een landelijke uitstraling.

naar de website

IJzeren Bijzettafel

(237)Een leuke ijzeren tafel met een rond bovenblad.Deze tafel wordt bijna altijd buiten op het terras of in de veranda gebruikt.

naar de website

Metalen Wanddecoratie

Een leuke metalen wanddecoratie in de vorm van een Frans Terras.De wanddecoratie heeft echt een gezellige uitstraling en wordt ook wel eens in de veranda gebruikt.

naar de website

Planthouder Fiets

(237)Hier ziet U echt een hele mooie en decoratieve planthouder in de vorm van een fiets.De houder is geheel van metaal en geschikt voor vier grote planten.Plaats de fiets achter in de tuin en iedereen zal er met verwondering naar kijken.

naar de website

Vogelvoeder bakje

(237)Plaats dit kleine gietijzeren bakje in de achtertuin en de vogels zullen er blij mee zijn.

naar de website

Koektrommel

(237)Hier ziet U een set van drie sfeervolle blikken koektrommels.

naar de website

Muzieknotenbalk

Een wanddecoratie in de vorm van een notenbalk is niet alleen mooi als wanddecoratie maar ook erg leuk om als cadeau te geven.

naar de website

Drie voorraadbussen

(237)Dit zijn drie leuke sfeervolle voorraadbussen met de tekst sugar, coffee en tea.De blikken bussen hebben allen een verschillende kleur.

naar de website

Trio Plantentafel

(237)Hier ziet U een plantenhouder of plantentafel van metaal.Het is een kleine model en geschikt voor drie bloempotten.Het is een heel sierlijk model met een landelijke uitstraling.

naar de website

Bioloog

Dit is een leuk en grappig beeldje uit de serie beroepenbeeldjes.Het zijn beeldjes die zijn gemaakt van metaal en worden vaak als cadeau gegeven.Is dit niet het beroep welke U zoekt kijk dan eens op de website waar U tientallen van deze beroepenbeeldjes kan bekijken en bestellen.

naar de website

Grote Boom

Of deze boom een grote treurwilg is of een gigantische olijfboom weten wij niet precies.Het is wel een prachtige wanddecoratie welke perfect past in een woning met een landelijke inrichting.Door zijn afmeting van 120 X 80 centimeter is het best een opvallend exemplaar.

naar de website

IJzer Wandrek

(237)Dit ijzeren wandrek kan buiten in de tuin gebruikt worden.U kan hier een paar bloempotten gevuld met kleine plantjes aan hangen.Het geeft direct een sfeervolle uitstraling in uw achtertuin.

naar de website

Boekensteunen Wit

(237)Hier ziet U een set boekensteunen in de kleur wit.Als roestbruin beter bij uw interieur past kan U daar ook voor kiezen.

naar de website

Haak met 2 Knoppen

(237)Een metalen haak met twee knoppen om bijvoorbeeld de jas aan op te hangen.De knoppen zijn wit van kleur.

naar de website

Emmer

(237)Hier ziet U een kleine metalen emmer met een decoratieve beschildering.U kan deze emmer vullen met aarde en er paar leuke planten in doen.Dan gewoon buiten in de achtertuin plaatsen voor een mooie en sfeervolle uitstraling.U kan ook een paar van deze kleine emmers gewoon in de vensterbank zetten.Het resultaat zou heel erg mooi zijn.

naar de website

Decoratieve Melkbus

(237)Een leuke kleine decoratieve ijzeren melkbus.U kan deze melkbus ook gebruiken om te vullen met aarde en een klein boompje.

naar de website

Vogelbad

(237)Plaats deze metalen vogelbad in uw achtertuin en vult hem met water.De vogels kunnen dan rustig in het water spelen zonder gevaar van de kat.

naar de website

Sfeervol Bankje

(237)Een leuk sfeervol ijzeren bankje met een sierlijke rugleuning en zijkanten.Het bankje wordt meestal gebruikt op het terras van de achtertuin.

naar de website

Leuk Wandrekje

(237)Een klein leuk metalen opberg rek voor aan de muur.Het is een decoratief rek met een landelijk uiterlijk.

naar de website

Tuinbank Metaal

(237)Een mooie ijzeren tuinbank met een aantal sierlijke elementen.De tuinbank heeft in eerste plaats een decoratieve functie.

naar de website

IJzeren Kandelaar

(237) Dit is een ijzeren kandelaar geschikt voor drie ronde kaarsen.De kandelaar is prachtige en sierlijk gedecoreerd.

naar de website

Wandkapstok

(237)Hier ziet U een erg sfeervolle metalen wand-kapstok met vier kapstokhaken.Het is een kleine model kapstok met een extra plateau waar U bijvoorbeeld handschoenen op kan leggen.Dit model wordt ook wel eens in de keuken gebruikt om keukendoeken en theedoeken aan op te hangen.

naar de website

Sierlijke Houder

(237)Dit is echt een mooie en sierlijke houder voor een toiletrol.De metalen houder is makkelijk op te hangen en straalt echt sfeer uit.

naar de website

Ophanghaak

(237)De knop van deze haak is van porselein en is vastgemaakt aan een ronde ijzeren muurplaat.Bevestig het geheel met twee schroeven aan de muur.Gebruik een aantal van deze kapstokhaken naast elkaar voor het mooiste resultaat.

naar de website

Bijzettafel ijzer

(237)Hier ziet U een kleine vierkante ijzeren bijzettafel.De kleine tafel heeft een vintage uiterlijk en is voorzien van een extra plateau.De tafel wordt ook wel gebruikt als plantentafel in bijvoorbeeld de hal van de woning.

naar de website

Kapstok 3 Haken

(237)Dit is een kleine ijzeren kapstok met drie haken.De kapstok is eenvoudig met schroeven aan de muur te bevestigen.

naar de website

Kapstokhaak

(237)Dit is een kapstokhaak met drie haken met een muurplaat in de vorm van een ouderwetse sleutel.

naar de website

Mokkenhouder

(237)Een metalen mokkenhouder voor op in de keuken.De houder is ongeveer zeventig centimeter hoog en heeft een leuke landelijke uitstraling.

naar de website

Hippe Decoratie

(15)Echt een hele leuke metalen decoratie in de vorm van een aantal veiligheidsspelden. Er zitten ook een aantal haakjes aan dus eigenlijk is het ook een kapstok.Dit mooie en aparte exemplaar is van het merk Kare-Design en te koop bij Robin-Design.

naar de website

Verpleegkundige

Wat een grappige beeldjes zijn dit toch.Hier ziet U een verpleegkundige met een spuit.De beeldjes zijn best heel gedetailleerd en perfect afgewerkt.

naar de website

Olijfboom

Wat dacht U van een olijfboom gemaakt van metaal als muurdecoratie in uw interieur.Steeds meer mensen kiezen aparte en bijzondere muurdecoraties voor het interieur zoals metalen muurdecoraties.Meestal zijn deze goed te combineren in verschillende woninginrichtingen en hebben zeker een positieve uitstraling in het interieur.

naar de website

Klein Wandrek

(237)Dit kleine metalen wandrek wordt meestal in de keuken gebruikt.U kan aan de haken hand en theedoeken ophangen en op het plateau wat kleine spulletjes voor in de keuken.Het is een mooi en vooral decoratief wandrek met een landelijke uitstraling.

naar de website

Wilde Eenden

Bent U op zoek naar een mooie wanddecoratie en wilt U eens iets anders aan de muur dan een schilderij dan is deze ijzeren wanddecoratie misschien iets voor uw interieur.

naar de website

Wandhaak

(237)Dit zijn de echte stoere stevige donker gekleurde metalen wandhaken zoals wij ze vroeger altijd en overal tegen kwamen.Aan deze haak kunnen twee doeken opgehangen worden.

naar de website

Handdoek houder Metaal

(237)Wanneer U keuken landelijk is ingericht past deze metalen handdoek-houder daar perfect bij.Deze houder is 57 centimeter breed.

naar de website

IJzeren rek 164 CM Hoog

(237)Dit is een smal hoog ijzeren rek met drie plateaus.Dit rek kan bijvoorbeeld als opberg-rek gebruikt worden maar als decoratief planten-rek in de achtertuin of de veranda kan natuurlijk ook.

naar de website

Deurbel met Haan

(237)Een hele leuke ouderwetse gietijzeren deurbel met een gekleurde haan als decoratie.

naar de website

Tuinornament

(237)Een ijzeren tuinornament van 130 centimeter hoog.Prik dit exemplaar eenvoudig in de grond en U heeft een mooi decoratief object in de achtertuin.

naar de website

Vlindersliert

Hier ziet U een bijzonder mooie ijzeren muurdecoratie in de vorm van een sliert met vlinders.De wanddecoratie is lang en smal.

naar de website

Flessenrek

(237)Een stoer en stevig gietijzeren flessenrek geschikt voor twee flessen.De kleur is donkerbruin.Het rek wordt meestal alleen ter decoratie gebruikt.

naar de website

Kapstok 5 Haken

(237)Een leuke metalen kapstok van het woonmerk Clayre en Eef.De kapstok is voorzien van vijf haken.

naar de website

Kandelaar

(237)Deze gietijzeren kandelaar is geschikt voor vier ronde kaarsen.Het is een sfeervolle kandelaar in een roestbruine kleur.Deze kandelaar past perfect in een woning met een landelijke inrichting.

naar de website

Pianiste

Een heel erg leuk muziekbeeldje in de vorm van een dame achter de piano.Er zijn tientallen verschillende muziekbeeldjes.Deze beeldjes meestal als cadeau gegeven maar er zijn ook mensen die ze verzamelen.

naar de website

School Maanvissen

Dit is een hele aparte en prachtige wanddecoratie gemaakt van hergebruikt ijzer.De wanddecoratie is geheel met de hand gemaakt.Alle stukjes ijzer zijn geduldig aan elkaar gelast waarna dit mooie exemplaar tot stand is gekomen.

naar de website

Haak Vlinder

(237)Deze gietijzeren haak kan U eenvoudig met vier kleine schroeven aan de muur bevestigen.De vlinder dient hier als haak waar U iets aan kan ophangen.

naar de website

Wandtafel

(237)Een vintage uitziende wandtafel met twee kleine opberglades.Een tafel als deze wordt ook wel sidetable genoemd en wordt vaak in de hal of gang gebruikt.Let U ook eens op het mooie sierlijke metalen onderstel van deze tafel.

naar de website

Automonteur

Deze ijzeren beeldjes zijn er in heel veel vormen en thema`s.Er is bijvoorbeeld een grote serie van deze beeldjes van allerlei beroepen.Hier ziet U een automonteur aan het sleutelen onder de motorkap.

naar de website

Dienblad ijzer

(237)Hier ziet U een klein rechthoekig dienblad.Het dienblad is voorzien van twee sierlijke en prachtig bewerkte uiteinden.Het dienblad wordt meestal als decoratief object gebruikt.

naar de website

Bloempot of Emmer

(237)Een hele leuke kleine ijzeren emmer die vaak als bloempot wordt gebruikt.De emmer is maar 17 centimeter hoog en is voorzien van een mooie beschildering.Deze emmer kan gewoon in de vensterbank geplaatst worden maar ook buiten in de achtertuin.

naar de website

Spaarpot

(237)Een leuke metalen spaarpot met een erg decoratief uiterlijk.

naar de website

Waterkan

(237)Een leuke metalen waterkan met een decoratieve beschildering.U kan deze kan onder andere gebruiken voor bloemen of droogbloemen.U kan de kan ook gewoon als decoratieobject gebruiken.

naar de website

Hoek rek IJzer

Een mooi en sfeervol rek van ijzer om bijvoorbeeld planten op te zetten.Het rek heeft een romantische en sierlijke uitstraling.Het rek heeft drie schappen.

naar de website

Haak met Bloem

(237)Een stevige metalen haak met bloem als decoratie.U kan een kapstok kopen of U koopt een aantal van deze sfeervolle haken.

naar de website

Uithangbord

(237)Een zwart metalen uithangbord voor naast de voordeur.U kan hier de naam van de bewoner op schilderen.

naar de website